Komiteti Shtetëror për Kultet, së bashku me Bashkësitë Fetare, duke marrë shkas nga dy ngjarje të rënda të krimit brenda familjes -ajo e Fushë-Kuqes dhe e Peshkopisë-, dënojnë me forcë këto akte  dhe çdo formë tjetër të krimit apo dhun... më shumë

Me rastin e festës së 1 Qershorit, Komitetit Shtetëror për Kultet në bashkëpunim me stafin e Albtelecomit, shpërndau disa dhurata në dy jetimore të Elbasanit. “Ne erdhëm këtu për dy arsye, së pari, kjo festë u përket fëmijëve dhe, së d... më shumë

Berat, 26 maj 2014 - Anëtarët e Komitetit Shtetëror për Kultet z. Servet Gura dhe Artan Kosti, ishin për një vizitë pune në qytetin e Beratit, ku patën disa takime me autoritetet fetar lokalë dhe vizita në shkollat fetare. Në këtë vizitë pu... më shumë

Shqipëria është vendi ku harmonia fetare është pasaporta më e mirë e prezantimit të vendit tonë në arenën ndërkombëtare. Ajo është një model i përkryer i bashkëjetesës fetare dhe përbën një vlerë të shtuar për familjen europiane, ... më shumë

Besimtarët dhurojnë gjak   Tiranë, 19 shtator 2014 – Komiteti Shtetëror për Kultet në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar dhe Qendrën e Dhurimit të Gjakut, ndërmorën nismën për sensibilizimin e besimtarëve të feve të ndryshme në S... më shumë