Njoftojmë se, Komiteti Shtetëror për Kultet, në kuadër të Projektit të ndërmarrë që në fillim të vitit 2019, me titull:“Menaxhimi i territorit dhe forcimi i bashkëpunimit mes pushtetit vendor dhe bashkësive / shoqatave fetare”, ka parash... më shumë