Tiranë, 23 tetor 2015 – Kryetari dhe anëtarët e Komitetit Shtetëror për Kultet urojnë drejtuesit e Kryegjyshatës Botërore Bektashianë për ditën e Hashures. Në vizitën e zhvilluar në ambientet e KBB, përfaqësuesit e Komitetit u pritën ng... më shumë

Takim prezantimi tek KMSH Tiranë, 07 Shtator 2016.  Kryetarja e sapoemëruar e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, u prezantua nga Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Zoti Blendi Klosi, pranë Komunitetit Mysliman Shqiptar. Ata... më shumë