•  admin
  •  

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Shqipëria është vendi ku harmonia fetare është pasaporta më e mirë e prezantimit të vendit tonë në arenën ndërkombëtare. Ajo është një model i përkryer i bashkëjetesës fetare dhe përbën një vlerë të shtuar për familjen europiane, ... më shumë

 Më datë 1 gusht 2017, u nda nga jeta Anëtari i Komitetit Shtetëror të Kulteve, z. Rrok Logu (1962-2017), ish-Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë pranë Selisë së Shenjtë, ish-Ambasador i Jashtëzakonshëm ... më shumë