•  admin
  •  

Vizitë zyrtare në Republikën e Bullgarisë. Me ftesë të Prof. Ivan Zhelev, Drejtor i Drejtorisë për Çështjet fetare në Këshillin e Ministrave të Bullgarisë, më 26-27 tetor 2006, një delegacion i Komitetit Shtetëror për Kultet, i kryesuar ... më shumë

Komiteti Shtetëror për Kultet, së bashku me Bashkësitë Fetare, duke marrë shkas nga dy ngjarje të rënda të krimit brenda familjes -ajo e Fushë-Kuqes dhe e Peshkopisë-, dënojnë me forcë këto akte  dhe çdo formë tjetër të krimit apo dhun... më shumë

Me rastin e festës së 1 Qershorit, Komitetit Shtetëror për Kultet në bashkëpunim me stafin e Albtelecomit, shpërndau disa dhurata në dy jetimore të Elbasanit. “Ne erdhëm këtu për dy arsye, së pari, kjo festë u përket fëmijëve dhe, së d... më shumë

Berat, 26 maj 2014 - Anëtarët e Komitetit Shtetëror për Kultet z. Servet Gura dhe Artan Kosti, ishin për një vizitë pune në qytetin e Beratit, ku patën disa takime me autoritetet fetar lokalë dhe vizita në shkollat fetare. Në këtë vizitë pu... më shumë