Rimini, 25-26 gusht 2015 Me ftesë te Zj. Emilia Guarnieri, Drejtore e “Meeting Rimini”,  Z. Rrok Logu, Anëtar dhe përgjegjës për marrdhënjet me jashtë i Komiteti Shtetëror për Kultet, mori pjesë në veprimtarinë e organizuar më 25 e 26 Gu... më shumë

Tiranë, 07 shtator 2015 – Me anë të një ceremonie madhështore u inaugurua Faltorja Qëndrore (Odeoni) e Kryegjyshatës Botërore Bektashiane. Në ceremoninë e inaugurimit ishin të pranishëm drejtuesit më të lartë të shtetit shqiptar, si Krey... më shumë