15 janar 2018 - Në datë 15 janar 2018, me ftesë të Nuncit Apostolik në Tiranë dhe rektorit të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, Znj. Aliko u ftua në  prezantimin e Mesazhit të Paqes së Papa Françeskut me temë: “Emigr... më shumë