10 janar 2019 Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko mori pjesë në Konferencën e Dytë Ndërkombëtare në Studimet Islame(ISCON), e cila u zhvillua në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë dhe me Këshillin Bo... më shumë