Amb kosove

Me ftesë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane, znj. Aliko mori pjesë në aktivitetin  me temë: ” Dita e kulturës bektashiane”,  zhvilluar në Paris, në datat 27-29maj 2018. Në këtë aktivitet u shpalosën vlerat kombëtare të këtij besimi dhe kontributi i tij historik dhe i sotëm, në shoqërinë shqiptare.