2

13 mars 2019
Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, dhe Anëtarja Erinda Jova morën pjesë në aktivitetin fetar kushtuar “Paraqitjes së Nxitjes Apostolike të Papa Françeskut”, në sallën “Kard. M. Koliqi”, në Shkodër.
Ky aktivitet, i organizuar nga Arqipeshkvia Shkodër – Pult, shënoi hapjen e katekezave kreshmore dhe synoi të promovonte vlerat fetare nëpërmjet prezantimit dhe përçimit të fjalës së Papa Françeskut.