23 shkurt 2017

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, priti në një takim përfaqësuesit e “Projektit për Inkurajimin e Shqipërisë”, z. Deryl Snyder dhe znj. Debby Snyder, të cilët vlerësuan si shumë pozitiv rolin e KSHK-së, në lehtësimin e punës së tyre në ndihmë të misionarëve të huaj, që kryejnë misionin fetaro-humanitar në Shqipëri.