2 shtator 2019

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, së bashku me anëtaren Erinda Jova, morën pjesë në kremtimin e Meshës, me rastin e përvjetorit të dytë të shugurimit dhe të fillimit të misionit si Ipeshkv i Rrëshenit, të Imzot Gjergj Meta.