23 gusht 2018

Xhemati Ahmedi.2018

Me rastin e Kurban Bajramit, Organizata Humanity First, dega e Gjermanisë, në bashkëpunim me Xhematin Musliman Ahmedia të Shqipërisë, shpërndau sot pako me mish mes 100 familjeve në nevojë të Tiranës. Në këtë event mori pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko, e cila falënderoi Humanity First dhe Xhematin Musliman Ahmedia të Shqipërisë për këtë ndihmesë.

Presidenti i Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë, Samad Ghori falënderoi Znj. Aliko, si dhe përfaqësuesit e Drejtorisë së Shërbimit Social të Bashkisë së Tiranës, për praninë dhe bashkëpunimin e tyre.