29 qershor 2017

Me rastin e pelegrinazhit në Teqenë e Ballenjës në Martanesh dhe dhënies së statusit “Monument kulture”, përfaqësues të Komitetit Shtetëror për Kultet ishin të pranishëm me ftesë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane. Në fjalën e saj përshëndetëse, znj. Aliko vuri në dukje vlerat paqedashëse, në të mirë të shoqërisë të të gjitha komuniteteve fetare shqiptare, në veçanti të bektashinjve, dhe garantoi mbështetjen e shtetit në forcimin e këtyre vlerave.

IMG_1394