icid 1

Kryetarja e KSHK znj. Aliko mbajti një fjalë përshëndetëse në aktivitetin disa ditor të organizuar nga Instituti për Bashkëpunim për Integrimin dhe Zhvillimin, ICID, me temë “Feja në shoqëri: Modeli shqiptar”, ku përcolli shembullin e veçantë të bashkëjetesës fetare në Shqipëri, duke vënë theksin në përpjekjet e të gjithë aktorëve socialë për ruajtjen e saj.