56340148_2851809815043488_7547632877794492416_n

Në datat 6 – 7 prill, Arqipeshkvi Metropolitan i Dioqezës Tiranë-Durrës, Imzot George Frendo, promovoi librin “Bisedoj me miqtë e mi”. Ky aktivitet përkoi edhe me 50-vjetorin e shugurimit meshtarak të tij në Maltë, i cili u festua në prani të Presidentit të Republikës dhe autoriteteve të tjera shtetërore e fetare.
Në të dyja këto veprimtari ishin të pranishëm znj. Loreta Aliko dhe znj. Erinda Jova.