Elbasan 21.09.2015: Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z Ilir Dizdari, mori pjesë në përurimin e Panairit të Kurban Bajramit. Në këtë veprimtari, ishte i pranishëm edhe kryetari i Bashkisë së Elbasanit, zotin Qazim Sejdini.

Ai u shpreh se “kjo është një traditë e mirë tanime  e krijuar në Elbasan, në prag festash dhe, se kjo gjë, është një lule e bukur në buqeten e bashkëjetesës tonë fetare.

Lajm 1 Lajm 2 Lajm 3 Lajm 4