Komiteti Shtetëror për Kultet

Ambasada e Polonisë dhuron bustin e Papa Gjon Pali II

8 Maj 2020 – Tiranë

Kryetarja e Komiteti Shtetëror për Kultet, Znj, Loreta Aliko, mori pjesë në ceremoninë e dhurimit të bustit të Shenjtit Gjon Pali II, Katedrales Katolike, me të njëjtin emër, nga Ambasada e Polonisë. Ky dhurim u bë me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Papa Vojtilës.

Ceremonia u shoqërua nga një shërbesë bekimi e Arqipeshkvit, Imzot Frendo dhe Nuncit Apostolik, Imzot Charles Brown.

Bulevardi “Zogu I”, Nd. 9, H. 4, Ap. 7, Tiranë
E Hënë – E Enjte: 08:00 – 16:30
             E Premte: 08:00 – 14:00
Ceremonina e dhurimit të bustit të Papa Gjon Pali II