Komiteti Shtetëror për Kultet

Konferenca: "Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik"

30 Janar 2020 – Tiranë

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u zhvillua aktiviteti “Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”, në të cilin morën pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarja Erinda Jova.

Ky event, që përcolli mesazhe të rëndësishme paqeje, u organizua nga bashkëpunimi me Nunciaturën Apostolike në Shqipëri, si një reflektim mbi Mesazhin e Papës Françesk për Ditën Botërore të Paqes 2020.

Bulevardi “Zogu I”, Nd. 9, H. 4, Ap. 7, Tiranë
E Hënë – E Enjte: 08:00 – 16:30
             E Premte: 08:00 – 14:00
Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik