Komiteti Shtetëror për Kultet

Videokonferencë me homologun e Maqedonisë së Veriut

L.Aliko conf call me D.Sotirovski 2021-03-15

15 Mars 2020 – Tiranë

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, zhvilloi një videokonferencê me homologun, z. Darijan Sotirovski, drejtor i Komisionit për Marrëdhëniet me Bashkësitë Fetare dhe Grupet, të Maqedonisë së Veriut.

Takimi ishte vazhdë e bashkëpunimit dypalësh disa vjeçar, me fokus në shkëmbimin e  eksperiencave dhe  konsultime për përmirësimin e kuadrit ligjor të të dy vendeve, si edhe për çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me garantimin e të drejtës së lirisë së besimit dhe fesë.

L.Aliko conf call me D.Sotirovski 2021-03-15
L.Aliko conf call me D.Sotirovski 2021-03-15
Videokonferencë me homologun e Maqedonisë së Veriut