Komiteti Shtetëror për Kultet

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet merr pjesë në ceremoninë e nderimit të Imzot Angelo Massafra “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër”.

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet merr pjesë në ceremoninë e nderimit të Imzot Angelo Massafra “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër”.

10 janar 2022

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet merr pjesë në ceremoninë e nderimit të Imzot Angelo Massafra “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër”.

 

Në Teatrin “Migjeni”, në Shkodër u zhvillua aktiviteti i përvitshëm “Vit të mbarë, o Shkodër”, ku u bë prezantimi i Mesazhit të Paqes nga Papa Françesku, nën kujdesin e Arqipeshkvisë Shkodër – Pult dhe Komisionit “Drejtësi & Paqe”.

Në këtë aktivitet festiv u shfaq një dokumentar mbi 25-vjetorin e Shugurimit Ipeshkvnor të Imzot Angelo Massafra-s. Me këtë rast, Imzot Massafra u nderua nga Këshilli i Qarkut Shkodër, me titullin “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër”.

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku dhe anëtarja znj. Erinda Jova morën pjesë në këtë veprimtari.

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet merr pjesë në ceremoninë e nderimit të Imzot Angelo Massafra “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër”.
Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet merr pjesë në ceremoninë e nderimit të Imzot Angelo Massafra “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër”.