Komiteti Shtetëror për Kultet

Pelegrinazhi ne malin e Tomorrit

Pelegrinazhi në malin e Tomorrit

Me rastin e Festës së Shenjtë të Bektashinjve, Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, së bashku me anëtarët Lirim Neziraj e Artan Kosti, ishin të pranishëm në pelegrinazhin e përvitshëm në Malin e Tomorrit…

Kryetarja e KSHK në Asamblene e VUSH

Kryetarja e KSHK merr pjesë në Asamblenë e VUSH

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarja znj. Florida Jahollari, morën pjesë në sesionet e zhvilluara me rastin e Asamblesë së Përgjithshme të Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë…

Aktiviteti i bamirësisë i organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë

Aktivitet Bamirësie i Zyrës së Gruas së KMSH

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, dhe anëtarja, znj. Florida Jahollari, morën pjesë në aktivitetin e bamirësisë së Zyrës së Gruas të Komunitetit Mysliman…