Komiteti Shtetëror për Kultet

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku viziton Kryegjyshatën Botërore Bektashiane

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku viziton Kryegjyshatën Botërore Bektashiane

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, zhvilloi një videokonferencê me homologun, z. Darijan Sotirovski, drejtor i Komisionit për…

Gjatë takimit me Kryetarin e KMSH-së

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku u prit sot nga Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu.

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, zhvilloi një videokonferencê me homologun, z. Darijan Sotirovski, drejtor i Komisionit për…

Vlerat e familjes 2020-02-08a

Ndarja e çmimit “Vlerat Familjare”

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u zhvillua aktiviteti “Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”, në të cilin morën pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko…

Pelegrinazhi ne malin e Tomorrit

Pelegrinazhi në malin e Tomorrit

Me rastin e Festës së Shenjtë të Bektashinjve, Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, së bashku me anëtarët Lirim Neziraj e Artan Kosti, ishin të pranishëm në pelegrinazhin e përvitshëm në Malin e Tomorrit…

Kryetarja e KSHK në Asamblene e VUSH

Kryetarja e KSHK merr pjesë në Asamblenë e VUSH

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarja znj. Florida Jahollari, morën pjesë në sesionet e zhvilluara me rastin e Asamblesë së Përgjithshme të Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë…

Aktiviteti i bamirësisë i organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë

Aktivitet Bamirësie i Zyrës së Gruas së KMSH

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, dhe anëtarja, znj. Florida Jahollari, morën pjesë në aktivitetin e bamirësisë së Zyrës së Gruas të Komunitetit Mysliman…