83944474_1628234403986463_2248831170944958464_o

30 janar 2020

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u zhvillua aktiviteti “Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”, në të cilin morën pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarja Erinda Jova. Ky event, që përcolli mesazhe të rëndësishme paqeje, u organizua nga bashkëpunimi me Nunciaturën Apostolike në Shqipëri, si një reflektim mbi Mesazhin e Papa Françeskut për Ditën Botërore të Paqes 2020.