Komiteti Shtetëror për Kultet

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku merr pjesë në Takimin e Parë mbi Çështjet Fetare ndërmjet Vendeve të Rajonit të Ballkanit, në Maqedoninë e Veriut.

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku merr pjesë në Takimin e Parë mbi Çështjet Fetare ndërmjet Vendeve të Rajonit të Ballkanit, në Maqedoninë e Veriut.

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, zhvilloi një videokonferencê me homologun, z. Darijan Sotirovski, drejtor i Komisionit për…

L.Aliko conf call me D.Sotirovski 2021-03-15

Videokonferencë me homologun e Maqedonisë së Veriut

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, zhvilloi një videokonferencê me homologun, z. Darijan Sotirovski, drejtor i Komisionit për…

Takim me homologun Maqedonas

Takim me homologun Maqedonas

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarë të Komitetit, organizuan një pritje dy-ditore për Komisionin për Marrëdhëniet me Bashkësitë Fetare dhe Grupet, të Maqedonisë së Veriut, kryesuar nga…

Kryetarja e KSHK takon zv. Ambasadoren e SHBA

Kryetarja e KSHK takon zv. Ambasadoren e SH.B.A

Zëvendës Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, znj. Leyla Moses-Ones i dorëzoi sot Kryetares së Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, çertifikatën e pjesëmarrjes në Programin e Lidershipit për Vizitorët Ndërkombëtarë (IVLP)…