Komiteti Shtetëror për Kultet

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku merr pjesë në konferencën: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”.

Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Klodjan Bulku merr pjesë në konferencën: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”.

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, zhvilloi një videokonferencê me homologun, z. Darijan Sotirovski, drejtor i Komisionit për…

Konferenca “Lufta kundër Antisemitizmit"

Konferenca “Mbi Luftën kundër Antisemitizmit në rajonin e OSBE-së”

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko, mori pjesë në ceremoninë e dhurimit të bustit të Papa Gjon Pali II nga Ambasada e Polonisë…

Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u zhvillua aktiviteti “Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”, në të cilin morën pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko…

Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm

Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, ishte pjesë e panelit hapës të Konferencës me temë: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”, organizuar nga…

Konferenca e AMA-s “Radiot fetare në gjuhën shqipe”

Autoriteti i Mediave Audiovizive organizoi Konferencën me temë “Radiot fetare në gjuhën shqipe”, në të cilën mori pjesë Anëtari i KSHK, z. Servet Gura…

Panel diskutimi mbi lirinë fetare dhe demokracinë

Panel diskutimi mbi lirinë fetare dhe demokracinë

Kolegji Universitar Bedër dhe Fondacioni H. Ali Korça, me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, organizuan programin treditor “Instituti për Liri Fetare dhe Demokraci”, në punimet e së cilës mori pjesë edhe Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet…