Komiteti Shtetëror për Kultet

Anëtarë të Komitetit Shtetëror për Kultet morën pjesë në Simpoziumin Ndërkombëtar “Bektashizmi në Ballkan, historia e djeshme dhe sfidat e sotme”.

Simpoziumi Bektashizmi ne Ballkan

20 mars 2019 – Tiranë

Anëtarët e Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Lirim Neziraj dhe z. Artani Kosti ishin të pranishëm në Simpoziumin Ndërkombëtar të Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve “Bektashizmi në Ballkan, historia e djeshme dhe sfidat e sotme”, të organizuar në mjediset e Selisë Bektashiane në Tiranë.

Në këtë simpozium, të organizuar nën përkujdesjen e Kryegjyshit Botëror Bektashian, Haxhi Dede Edmond Brahimaj, u vunë në dukje vlerat e rëndësishme shpirtërore të të djeshmes e të sotmes së tarikatit bektashian. 

2019 Lirimi KBB
Bulevardi “Zogu I”, Nd. 9, H. 4, Ap. 7, Tiranë
E Hënë – E Enjte: 08:00 – 16:30
             E Premte: 08:00 – 14:00
Bektashizmi në Ballkan, historia e djeshme dhe sfidat e sotme