Komiteti Shtetëror për Kultet

Nunci Apostolik dekorohet me urdhërin “Ylli i Madh”

Me ftesë të Kryeministrit, Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, mori pjesë në ceremoninë e dekorimit të Nuncit Apostolik…

Ceremonina e dhurimit të bustit të Papa Gjon Pali II

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko, mori pjesë në ceremoninë e dhurimit të bustit të Papa Gjon Pali II nga Ambasada e Polonisë…

Vlerat e familjes 2020-02-08a

Ndarja e çmimit “Vlerat Familjare”

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u zhvillua aktiviteti “Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”, në të cilin morën pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko…

Takim me homologun Maqedonas

Takim me homologun Maqedonas

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarë të Komitetit, organizuan një pritje dy-ditore për Komisionin për Marrëdhëniet me Bashkësitë Fetare dhe Grupet, të Maqedonisë së Veriut, kryesuar nga…

Pelegrinazhi ne malin e Tomorrit

Pelegrinazhi në malin e Tomorrit

Me rastin e Festës së Shenjtë të Bektashinjve, Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, së bashku me anëtarët Lirim Neziraj e Artan Kosti, ishin të pranishëm në pelegrinazhin e përvitshëm në Malin e Tomorrit…

Kryetarja e KSHK në Asamblene e VUSH

Kryetarja e KSHK merr pjesë në Asamblenë e VUSH

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarja znj. Florida Jahollari, morën pjesë në sesionet e zhvilluara me rastin e Asamblesë së Përgjithshme të Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë…