Përfaqësuesit e KSHK-së vizitë në Pogradec  Pogradec, 07 nëntor 2014 – Kryetari i Komitetit Shtetëror për Kultet, zoti Ilir Hoxholli dhe  anëtarët e Komitetit zoti Servet Gura dhe zonja Florida Jahollari, ishin për një vizitë pune në qyt... më shumë

Vizitë në Vatikan Vatikan, datë 18.11.2014 – Një delegacion i Komitetit Shtetëror për Kultet, i përbërë nga kryetari, Z.Ilir Hoxholli dhe anëtari i Komitetit, zoti Rrok Logu kreu një vizitë 2-ditore në  Vatikan si pjesë e një delegac... më shumë

Përfaqësuesit e KSHK-së vizitë në Lungro Lungro, më 19.11.2014 – Pas vizitës në Vatikan, delegacioni i Komitetit Shtetëror për Kultet, i përbërë nga kryetari, z.Ilir Hoxholli dhe anëtari i këtij Komiteti, z. Rrok Logu, zhvilluan një ... më shumë

“Diktatura që nuk vrau dot shpirtin” Tiranë, 26 Nëntor 2014 – Komitetin Shtetëror për Kultet (KSHK) në bashkëpunim me  Agjensinë Kombëtare të Turizmit (AKT) dhe me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të komuniteteve fetare në ve... më shumë

Bruksel 13.06.2015 Në 13 qershor 2015, “Crans Montana Forum”, organizoi në Bruksel, një konferencë për rolin e feve në paqen botërore. Një rëndësi të veçantë në diskutime, ju dha dialogut midis feve të ndryshme si për njohjen reciproke... më shumë

Rimini, 25-26 gusht 2015 Me ftesë te Zj. Emilia Guarnieri, Drejtore e “Meeting Rimini”,  Z. Rrok Logu, Anëtar dhe përgjegjës për marrdhënjet me jashtë i Komiteti Shtetëror për Kultet, mori pjesë në veprimtarinë e organizuar më 25 e 26 Gu... më shumë