22 mars 2017 Për Festën e Sulltan Novruzit u zhvilluan sot një sërë aktivitetesh në Selinë Qendrore të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane. Krahas fjalëve përshëndetëse të Kryegjyshit, Haxhi Dede Edmond Brahimaj, Kryetarit të Kuvendit, z. I... më shumë

08 maj 2017 Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko zhvilloi një takim me Raportuesin Special të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, z. Ahmed Shaheed, gjatë të cilit u bisedua mbi lirinë e besimit fetar në Shqipëri, roli... më shumë

 Më datë 1 gusht 2017, u nda nga jeta Anëtari i Komitetit Shtetëror të Kulteve, z. Rrok Logu (1962-2017), ish-Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë pranë Selisë së Shenjtë, ish-Ambasador i Jashtëzakonshëm ... më shumë

9 nëntor 2017 Përfaqësues të KSHK-së morën pjesë në Konferencën e mbajtur me rastin e 500 vjetorit të Reformacionit. Ky aktivitet përkoi me momentin historik kur Martin Luteri paraqiti tezat e tij për reformimin e Kishës katolike dhe kontribu... më shumë