10 janar 2019 Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko mori pjesë në Konferencën e Dytë Ndërkombëtare në Studimet Islame(ISCON), e cila u zhvillua në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë dhe me Këshillin Bo... më shumë

7 mars 2019 Zëvendës Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, znj. Leyla Moses-Ones i dorëzoi sot Kryetares së Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Aliko, çertifikatën e e pjesëmarrjes në Programin e Lidershipit për Vizit... më shumë