Komiteti Shtetëror për Kultet

L.Aliko conf call me D.Sotirovski 2021-03-15

Videokonferencë me homologun e Maqedonisë së Veriut

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, zhvilloi një videokonferencê me homologun, z. Darijan Sotirovski, drejtor i Komisionit për…

Nunci Apostolik dekorohet me urdhërin “Ylli i Madh”

Me ftesë të Kryeministrit, Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, mori pjesë në ceremoninë e dekorimit të Nuncit Apostolik…

Ceremonina e dhurimit të bustit të Papa Gjon Pali II

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko, mori pjesë në ceremoninë e dhurimit të bustit të Papa Gjon Pali II nga Ambasada e Polonisë…

Vlerat e familjes 2020-02-08a

Ndarja e çmimit “Vlerat Familjare”

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u zhvillua aktiviteti “Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”, në të cilin morën pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko…

Konferenca “Lufta kundër Antisemitizmit"

Konferenca “Mbi Luftën kundër Antisemitizmit në rajonin e OSBE-së”

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko, mori pjesë në ceremoninë e dhurimit të bustit të Papa Gjon Pali II nga Ambasada e Polonisë…

Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik

Në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u zhvillua aktiviteti “Paqja si ecje shprese: Dialog, pajtim dhe kthim ekologjik”, në të cilin morën pjesë Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, Znj. Loreta Aliko…