Komiteti Shtetëror për Kultet

Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm

Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, ishte pjesë e panelit hapës të Konferencës me temë: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”, organizuar nga…

Takim me homologun Maqedonas

Takim me homologun Maqedonas

Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko dhe Anëtarë të Komitetit, organizuan një pritje dy-ditore për Komisionin për Marrëdhëniet me Bashkësitë Fetare dhe Grupet, të Maqedonisë së Veriut, kryesuar nga…

Konferenca e AMA-s “Radiot fetare në gjuhën shqipe”

Autoriteti i Mediave Audiovizive organizoi Konferencën me temë “Radiot fetare në gjuhën shqipe”, në të cilën mori pjesë Anëtari i KSHK, z. Servet Gura…

Pelegrinazhi ne malin e Tomorrit

Pelegrinazhi në malin e Tomorrit

Me rastin e Festës së Shenjtë të Bektashinjve, Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko, së bashku me anëtarët Lirim Neziraj e Artan Kosti, ishin të pranishëm në pelegrinazhin e përvitshëm në Malin e Tomorrit…

Panel diskutimi mbi lirinë fetare dhe demokracinë

Panel diskutimi mbi lirinë fetare dhe demokracinë

Kolegji Universitar Bedër dhe Fondacioni H. Ali Korça, me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, organizuan programin treditor “Instituti për Liri Fetare dhe Demokraci”, në punimet e së cilës mori pjesë edhe Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet…

Simpoziumi Bektashizmi ne Ballkan

Bektashizmi në Ballkan, historia e djeshme dhe sfidat e sotme

Anëtarët e Komitetit Shtetëror për Kultet, z. Lirim Neziraj dhe z. Artani Kosti ishin të pranishëm në Simpoziumin Ndërkombëtar të Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve “Bektashizmi në Ballkan, historia e djeshme dhe sfidat e sotme”…